torsdag 2 januari 2014

Dagens åk

Vaknade till en mulen och snöig morgon. Molnen låg nere i byn. Har man 2 dagar till skidåkning, ja då är det bara att gilla läget. Först ner i matsalen för frukost. Det fanns riktig yoghurt, ägg, croissant och kaffe. Vad kan man mer begära? Kanske en bit skinka, men efter sommarens vandring är man inte kräsen på fransk frukost. Ät och var glad. Hotellet är jättemysig och maten utsökt. Vi två svenskar sitter som två ufon mitt i matsalen med alla fransoser runt omkring oss. Gårdagens middag serverades väldigt sent för min smak och blodsockret var lågt när vi två först av alla intog vårt bord. Servitören var av den pratglad sorten och alla fick vänta länge på sin mat. Här kommer liter bilder på gårdagens meny.

Sallad som serverades efter soppan
Fisk till huvudrätt

Efterrätt

Mannens efterrätt
Just nu när jag sitter här och bloggar får jag en rejäl längtan efter MAT, men nu ska man vänta minst 2 timmar på att fylla buken med föda. Rosevinet mättar inte, men chips och oliver duger.
Bartendern räddade just mannen från en supergnällig fru
Nu kommer lite bilder från dagens åk. Vi har kämpat i snö och motvind.

Hela backen för oss själv




Färgglad man i backen

Vädret just nu.
Vi hoppas på att få se solen i morgon och slippa slåss mot storm , snö och moln. Skidåkning och sedan direkt hem till byn för middag hos amerikanskan. Tyvärr är det nog slut på bloggandet eftersom internet lyser med sin frånvaro i byn. Vi planerar en tur till Aix på lördag och sedan blir det packning och kanske Cassis på söndag. Måndag stänger vi huset och förhoppningsvis flyger vi hem utan förseningar.
Gott om plats i solstolarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar