tisdag 22 april 2014

En ny Frankrikeresa

En ny Frankrikeresa står på programmet. Till helgen bär det i väg igen, men denna gång blir det med flyg. Vi har precis avslutat en Sverigeturné under påskhelgen och lagom börjat arbeta när semester står för dörren  ännu en gång.
Äldsta dottern flyttades från Åre med bohag och pojkvän till Stockholm. Det blev en aktiv helg. Första stoppet på vår flytt turné blev Arlanda och övernattning på Clarion Arlanda. Dag 2 nådde vi Åre och checkades in på Copperhill mountain lodge.



 Detta fantastiska hotell.


Vi tillbringade två nätter här och jag njöt av att simma ensam i poolen på morgonen med utsikt över fjället.



När vi inte packade och flyttstädade avnjöt vi goda middagar tillsammans med båda döttrarna+ pojkvän.

Mannen i städtagen

Påskharen kom på besök och det blev äggjakt på vårt hotellrum.


Efter 2 nätter i Åre var det dags att transportera flyttlasset mot Stockholm.
 3 bilar i karavan!
 Väl i huvudstaden och efter att alla kartonger förflyttats 7 våningar upp i deras gemensamma våning på Gärdet checkade vi in på hotell Sign, vilket är dotterns nya arbetsplats.

Jag kan bara konstatera att vi som föräldrar är priviligerade och tackar dottern för dessa förmåner. I morse när jag vaknade i Viken funderade jag en kort sekund
- vilket hotell är jag på i dag?


Vår Frankrike tur denna gång kommer att innehålla en tur till Porquerolle som är en ö i Medelhavet utanför Hyères. Vi har bokat in oss på hotell en natt och ser fram emot detta. Vi har aldrig varit här, men har hört utav många vänner att ön är väl värt ett besök. Annars har vi inga större planer under vår vecka. Det hade varit trevligt att höra från hantverkaren som vi väntat på i över ett år, men det är nog att önska för mycket. Plötsligt händer det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar