söndag 22 februari 2015

vinkylen är laddad

Vinkylen är inköpt och laddad på prov hemma i köket i Viken. Nu ska den transporteras och placeras på avsedd plats i vårt franska kök. Spännande att se om den verkligen får plats. Vi får nog skicka en förtrupp som kollar måtten en gång till innan vi packar in den i bilen för att resa genom Europa.

7 flaskor ska få plats
Fortfarande återstår jakten på IKEA:s smides handtag från 90-talet. De jag köpte från blocket visade sig inte vara de rätta när de väl anlände på posten.
Den gamla köksluckan är nu blästrad och slipad för att lämnas till målaren på Månssons måleri. - Snälla gör så att luckan går att sprutmåla.

blästrad, slipad och redo för ny färg

3 kommentarer:

  1. I Frankrike måste man ha en vinkyl! Självklart.

    SvaraRadera
  2. Hej Karin! Har lite problem att publicera på din blogg. Hoppas denna kommentar går fram, kanske blir den dubbel! Tack för inspirerande ord och visst är det så att man måste våga nu, livet pågår ju hela tiden och väntar inte på rätt tillfälle. Fin vinkyl med smidiga mått. Var hittade du den? Hälsningar Boel

    SvaraRadera
  3. Denna lilla vinkyl hittades på Mediamarkt, men man får vad man betalar för. Billig och mindre bra. Den är redan tillbaka lämnad. Tog hela söndagen att få ner temperaturen till + 8. När vi stoppade in en vinflaska steg tempen till +12. Tyvärr! Vi satsar på en ny med kompressor. Kolla vinkylen.se

    SvaraRadera