lördag 21 december 2013

Bakläxa på julpyntandet

Ägnade en stor del av gårdagen med att vänta på att dottern skulle anlända till Kastrup från Umeå. Stort tack till Norwegian som lyckades att få henne på Köpenhamnsplanet från Arlanda. En försening från Umeå gjorde tiden knapp. Tyvärr får Kastrup ännu en gång minuspoäng för sin bagage hantering, 25 minuters väntan. Det är då man längtar efter Ängelholms flygplats och en bagagehantering med blixtens hastighet.
Väl hemma i Viken fick jag bakläxa på julpyntet. Mamma sade inte du att du ansträngt dig med pyntandet?
- Jo, men det avtog efter julgeten var fixad.
Alltså jag tycker nog jag lagt manken till och i sista sekund innan dottern anlände kastade jag upp en liten tomte i fönstret.

Trist julväder i Skåne

En liten julblomma har det också blivit även om den är oriktig så märker ingen det och allra minst dottern. Bevis på att den ser riktig ut är att mannen tyckte den behövde vatten härom dagen. I och för sig bevisar det ingenting eftersom mannens kunskap när det gäller krukväxter är lika med noll.

Oriktig julblomma för allergiker

När dottern kommer hem från jobbet på ICA Maxi i dag blir hon överraskad.. Granen står inomhus med ljusen i och väntar på att bli klädd. Även bambun i trädgården har fått ljus.
Snart bär det ju i väg till Frankrike och då vill man helst inte ha en massa pynt som ska stå och damma.
Granen kommer att dö en plågsam törstig död eftersom dottern kommer att glömma vattna under tiden vi är borta. Förra året låg det barr i drivor och bara väntade på att dammsugas upp.
Á bientôt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar