fredag 29 juni 2012

Badpojken

Nu har det hänt, mannen tog på de nyinköpta badshortsen och tog ett premiaärdopp i St.Laurent du Verdon.  Om ni tittar noga så ser ni de rutiga badshortsen bryta vattenytan!
Det är en härlig badplats så långt från hotshotsen på rivieran som man kan komma. Här är det familjer, få turister och ljudet av musik är ersatt med sikadornas spelande. Det var varmt , men en skön bris svalkade i skuggan under träden. Här finns också möjlighet att köpa glass och fika i den lilla kiosken, men som alla andra fransmän bullar vi upp med egen picnic.


Innan badet hann vi med lite projket, kylen var tvungen att frostas av, bänkskivan i caven skulle oljas in och blommorna i trädgården behövde vatten. vi har en del att stå i innan gästerna anländer och de är inte säkert att allt kommer att vara som vi hade planerat. En del saker blir inte som det var tänkt och en del projekt blir inte av överhuvudtaget. Vi har i alla fall införskaffat en brödrost till caven så att våra gäster ska slippa ha oss rännandes där för att rosta vårt bröd (tack till mamma och R för brödrosten).
I dag har vi skänkt bort vår bäddsoffa till en av killarna i byn, ja han fick en korgstol också när vi ändå höll på att skänka. Nu har vi ingen soffa i barnens rum (förlåt barn, vi vet att ni gillade bäddsoffan), men oj vad tråkigt! då måste vi åka till IKEA och köpa en soffa som man kan sitta normalt i. Yippi!
Byn smyckas för fullt inför helgens byfest. Det är full aktivitet, I kväll blir det dansuppvisning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar