lördag 30 juni 2012

Flugornas Herre

Mannen tror han utrotat de flesta av byns flugor och visst har de minskat i mängd, men det beror knappast på den aktivitet som han utför med sin nya "kompis"
Prinsen eller Grodan?


Gårdagens dansuppvisning blev hur trevlig som helst, de är så duktiga speciellt "les adultes". Jag skulle vilja se yuppiemammorna hemma skutta omkring på gröna torg och ha  uppvisning i terminens poledance. Haha det vore något det. Här dansar kvinnorna i de tre byarna tillsammans och visar stolt upp sig för anhöriga och boende turister. Konstigt att alla hade svart hår. Här hade fru B och deras barn lyst upptillställningen med sitt blonda hår. Nästa sommar kanske familjen B:s kvinnliga medlemmar kan öva in någon liten stegkombination att visa upp. Ja, mannen kan också vara med. Vilket exotiskt inslag.









I dag har vi målat det blå rummet blått. Det blev samma lavendelblå färg och det syns knappast att vi gjort något, men det har vi. Började nio och var färdiga fem. Nu är nästan allt klart. Fattas en liten bilt som vi inte kan måla förrän det gått 24 timmar. Det får bli någon annan dag,i morgon kanske. Nu är vi ganska trötta på projekt och mannen undrar var f......n tog semestern vägen. Han svär över att vi måste åka till IKEA för att köpa en ny soffa. Den andra har vi ju gett bort.


I kväll blir det Canneloni, dans och fest. Vi har ätit ett extra mellanmål eftersom maten brukar serveras vid halv tio och då har jag ett tråkigt humör om jag inte ätit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar