torsdag 13 april 2017

Sista dagen mot Cassis

Vädret är helt fantastisk och vi vill njuta av sol och värme in i det sista. Därför gjorde vi en del av städningen och packningen i går så att denna sista dag ska kunna användas till något vettigt. Jag vet inte om det känns bra att lämna detta för att åka hem till 6 gradig temperatur. Nä, knappast. 20 grader lägre temp!!
Hoppas systern och svågern får några fina dagar när de kommer.

Cassis är alltid ett trevligt utflyktsmål. Både shopping och strandliv. Det blev shopping och en god lunch i en nästan jobbig skinande sol. Vi fick låna hatt som skydd för solen men var ändå till slut tvungna att flytta bordet. Det var inte gott med pizza i gassande sol.

Pizza i solskenet
Medelhavet var inbjudande ända tills man stoppade i fötterna. Kanske svensk sommartemp i vattnet. Max + 17.

Inbjudande, men kallt
Gårdagens påskmiddag blev utmärkt med lammstek, potatisgratäng och efterrätt. Det var väl mest efterrätten som inte blev helt som väntat.

Gratäng i ugnen
Problem med att få täcket knäckigt.
Nu tar vi adjö för denna gången. Á bientôt St. Martin.4 kommentarer:

 1. Ha en bra resa och kör försiktigt .

  SvaraRadera
 2. Så härliga dagar ni haft! Vi är också på väg norrut med bil. Den måste hem och besiktigas och servas! Just nu har vi tagit in för natten på ett hotell utanför Grenoble. Vilket håll kör ni hem? Kör försiktig och Glad påsk!
  Boel

  SvaraRadera
 3. Vi kör också hem via Grenoble, men övernattar i Walldorf. Just nu är vi hemma i Skåne. Brasan är tänd och utanför är det 2 plusgrader och snöblandat regn.

  SvaraRadera
 4. Härligt! D- vitaminboosten gör sitt nu tills vi får sol hemma! Vi färdas norrut genom Harz- ingen trafik på Autobahn idag så hoppas hemma innan kvällen.

  SvaraRadera