tisdag 22 oktober 2019

Längtar han?

Längtar mannen efter mer sällskap än katten? - Ja tanken slår en när det kommer fina bilder från naturen med hjärtan på.

Kärt!
Känns bra när man får en sådan bild och man vet att någon tagit sig tid, samlat stenar och sedan format ett hjärta som förmedlas till sin käresta. Tack säger jag 💗.
Nu var det ju inte riktigt bara jag som fick bilden utan även barnen och kanske fick katten också flukta på bilden med hjärtat, men kärt var det.
Annars har vädret i Provence inte varit det bästa. Det har regnat väldigt mycket och näst intill hela tiden de sista dagarna. Vi brukar skoja om att när amerikanskan landar i Frankrike då öppnar sig himlen och det stämmer även denna gång. Nu har hon ju varit på plats någon dag och i dag var det enligt mannen uppehåll och även lite sol. För mannens del blev det promenad i slottsparken och en del bilder som skickades hem till frun. Frun satt på tågetoch var frustrerad över dagens tågstrul och då var det väldigt tacksamt med avbrott för att njuta av lite bilder från parken, vilka jag tjänstvilligt delade med mig av till andra passagerare. - Kolla här så fint det är i slottsparken i vår by. Damen bredvid mig tittade tacksamt på bilden och tillade att hon precis landat och var på väg hem från Spanien och sade - Vad gör vi här när klimatet är så mycket bättre söderöver?

Utsiktsplatsen i slottsparken

Man undrar ju hur mycket tågstrul det kan bli på en och samma dag. Morgonen började med spårfel, sjukdom och sedan personalbrist. 3 tågbyten och 2 timmar senare nådde jag Malmö. På hemvägen var det nya problem med elfel och det tog med ett extra tågbyte lång tid att ta sig hemåt. Det är vid dessa tillfällen som man undrar vad man håller på med och man vill bara vrida klockan framåt. - Låt det snart bli "take off".
Mannen har även denna gång pyntat fönstret med en blomma. Detta utan påtryckning från frun, vilket visade sig bli så fint så. En vacker cyklamen pryder fönstret.

Vacker blomma
Annars verka mannens dagar inte innehålla några större stressmoment. Handla lite, hugga ved, klia katten, läsa böcker, testa nya dammsugaren och fixa med cykeln. Någon cykling har det inte blivit på grund av allt regn och när jag kommer med solen blir tiden ett hinder. Då ska vi allt och inget och hit och dit.

Inga stressmoment

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar