fredag 25 juli 2014

sommarfest i St. Martin eller är det Viken?




Sitter på terassen hemma på Valborgsguda och hör musik i bakgrunden. Är det Hasse Andersson och om en hund som får lov att följa med till himlen? Det låter härligt när man hör musiken från hamnen. Kvällen är härligt ljum, rosén inköpt på systemet är sval och god. Vi sitter på terassen, njuter av goda ostar och semesterhistorier från St. Martin. T&M bjuder på ost och vin medan de berättar vad som hänt i byn under veckan som de tillbringat i vårt hus. Kul att höra vilka som gjort vad. Ni bör alla bli lite nervösa. Vem dansade med vem på pizzafesten?
Vilken sommar vi har i Skåne. Dag efter dag, sol och värme. Kvällarna är underbara och i kväll har vi njutit av god mat, goda ostar och rawfood chokladmousse som Elin bjöd på. Jättegott! (eller hur Tina?),
hälsokost?
Dagen närmar sig då det är dags att ta flyget ensam till Nice och hoppas att bussen tar mig vidare till St. Max och att amerikanskan minns att hon ska hämta mig.

1 kommentar:

  1. Ja, härlig sommar hos oss också, men gräsmattorna gulnar igen. Hunden tar vi nog inte med oss till Frankrike, så det dröjer nog ett tag.

    SvaraRadera