måndag 2 juli 2012

Hagel, åska, elavbrott

Vaknade i natt av att det var något jag inte kände igen.........jag frös. Det har jag inte gjort på 2 veckor och täcket är borttaget sedan länge så det fanns bara påslakanet att svepa om kroppen. Jag gick upp och klädde på mig träningskläder för en morgonrunda, men när jag öppnade luckorna och tittade ut var det bara att stänga igen och ta på sig morgonrocken och fixa frukost istället. Regnet skvalade ner utanför fönstret. Bra för då slipper jag vattna i dag. Vi har inte varit bortskämda med regn de senaste veckorna, men i går kväll skulle vi bjuda gäster på aperetif i trädgården innan vi gick till Bistron för att äta. Vi hann precis nerför trapporna innan himlen öppnade sig. Det blev till att sitta inne i caven med tända ljus. Utanför åskade och haglade det. Elen försvann och vi fick lugnt sitta kvar i en halvtimma. Riktigt mysigt.
Vi hade tänkt oss en lugn kväll med tända ljus på terassen utanför Bistron, men det blev till att sitta inne bland alla fotbollsintresserade TV-tittare. Dessutom tog ankan slut så det blev spaghetti till mig. Ännu en ny upplevelse, middag med full TV volym och full takbelysning.
I dag blev det IKEA. Vi for till Toulon och tittade på soffa och när vi väl bestämt oss och skulle beställa så var Ektorp med tyget Byvik slut. Ja, vad gör man.........vi tog bilen och åkte vidare till IKEA i Marseille. Det blev en lång runda för att få den soffa som vi äntligen bestämt oss för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar