onsdag 4 juli 2012

Utfärd till Arles

Vi for till Arles i arla morgonstund. I ett svagt ögonblick hade vi frågat döttrarna om de ville ha varsin kjol á la Provence, vilket det gladeligen tackade ja till.Vi trodde att det skulle kunna fixas ganska lätt, men vi hittade inte några i närheten. Jag kunde dra mig till minnes vid ett tidigare besök i Arles att det fanns massor av kjolar av den sorten som vi letar efter. Mycket riktigt det fanns ett antal att välja mellan och nu blev det ett nytt problem. Vilka skulle vi välja?
Det skickades mms och sms fram och tillbaka mellan Arles och skandinavien. Yngsta dottern som befinner sig på ICA Maxi i Sverige svarade snabbt och valde den kjolen som jag redan valt till henne. Äldsta dottern som befinner sig i Trondheim tog lite längre tid på sig. Båda arbetar samtidigt som föräldrarna kallar på uppmärksamhet. Efter rundvandring, god lunch gick vi tillbaka till affären och valde en kjol till äldsta dottern eller rättare sagt mannen valde. När vi äntligen var på väg tillbaka till bilen kom sms. Jag vill gärna ha en blå! Mannen hade ju valt en gul. Vi traskade tillbaka och bytte till en blå gick mot bilen igen. Nytt sms - gärna den turkosblå som var på bilden ni skickade tidigare. Tillbaka igen och bytte ytterligare en gång. Här nedan är en bild på det slutgiltiga resultatet.

Nu är vi tillbaka i lugnet i byn igen och förbereder för middag med A som just landat i Marseille. Hon har fått sitta hela dagen på Amsterdams flygplats eftersom planet var försenat pga av åska i Detroit. Snart dyker hon upp och då kommer mitt fria internet att vara begränsat. Det kanske inte blir blogg lika ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar