söndag 4 juni 2023

Mot Sverige

Dags att åka hemåt igen. Denna gång åker vi bil tillsammans. Vädret är soligt och fint, växlar mellan +27 och + 29, härligt men vi har ingen AC. Trist att Citroën inte kollade det innan de sålde bilen, men de vet och de kommer att åtgärda. Vi ska bara stå ut i 100 mil till.

Det var härligt att kasta sig i hotellets pool efter 80 mil utan AC

Hotell Leonardo i Walldorf visst är det ganska billigt och visst finns det pool. Sängarna är bra, rummen stora. Synd bara att hotellet börjar bli sunkigt. Ingen uteservering vid poolen, Bistron är stängd och loungenmöblerna saknas. Dags att steppa upp. Tänk vilken skillnad från när det var Mövenpick.

Vi fick vår första middag utomhus denna semester på vägen hem i Walldorf.

Matkoma 😴

Vi lämnade byn i morse medan det fortfarande rådde söndagsvila. Den enda som var ute var amerikanskan, morgon promenad. Förutom katten då som hann med frukost innan vi packade bilen och for i väg.

Amerikanskan ger dig mat medan vi är i Skåne 

Det har varit en intensiv 2 dagars kortsemester med begravning, middag på byns Bistro med vänner och ett besök på marknaden i Aups.



Helt otippat och väldigt överraskande blev vi bjudna på middag. Jag får väl tacka 70 åringen för att jag fick hänga på 😉

Vi ses snart igen och då kanske Provence bjuder på mer normalt väder med uppehåll och sol en hel dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar