onsdag 29 mars 2017

Här sitter vi och surfar...

Det är dålig internet uppkoppling på balkongen så jag och dottern sitter nedanför vid liftstationen och surfar. Härligt varmt och skönt, minst 16,17 grader så här på kvällskvisten.
surfing
Mycket sol men lite surf på balkongen.


Vi är nyduschade och fräscha efter dagens övningar. I dag tror jag vi har varit så långt bort i systemet man kan komma. Allra längst bort i skogen i Risoul. Det är alltid kul att åka till liftar och pister som är obekanta. Det blir en spännande utflykt och i detta vädret är det bara att fortsätta utforska.

Skogsåkning längst bort i systemet
Det har varit en härlig dag även om lårmusklerna var ganska sega även denna morgon. I dag började dagens åk på nyservade skidor. Vaxade och slipade!
Jäklar vad de var hala! Bra när man kan lämna skidorna till byns sportaffär på kvällen och hämta dem nyfixade nästa morgon.

Högsta hastighet
Dagen bjöd på hastighets tävling i Les Claux. Vi åkte dit och kollade tjejerna och killarna som susade utför i latexdräkter i över 200 km/h. Där kan man snacka om hastighet på skidor. Mina nyvallade skidor hade nog stått stilla i högerfilen.

Världsrekord i hastighetsåkning, 254 km/h
Skidåkare i latexkostym
Snabba typer
Dottern och mannen klagade på för långa liftköer så vi lämnade Les Claux för att åka tillbaka mot Risoul.

Semesterns längsta kö. Minst 5 framför!!
I dag fick jag fika halv tolv och lunch halv 2. Inga långa stopp, men dock bättre än i går. I dag inhandlade JAG både pommes, skinka och juice. Mackan fick ligga kvar i ryggsäcken och ligger just nu i kylen för ny tur i morgon.

Alla högg glatt in på maten.
Vacker utsikt över dalen
En härlig dag i backen
Nu väntar mannen på oss. Han står orolig på balkongen och funderar på om vi inte vill ha köttfärssås och pasta snart. Självklart. Nu kommer vi!

Nu låter vi pistmaskinen göra sitt jobb medan vi tar kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar