måndag 4 juli 2011

Stapla ved









Gårdagens country kväll blev hur trevlig som helst och vilka stod inte där på dansgolvet och övade steg tillsammans med alla andra?- jo men visst, jag och mannen. Alla gäster fick naturligtvis prova på "fyrkants dans" tillsammans med den uppvisande gruppen och vi var inte sena med att hänga på och i och med detta få oss en upplevelse utöver den vanliga buggen. Det var riktigt roligt. Min mamma och syster hade gillat detta, umpa bumpa i kubik! Maten bestod av cowboy föda, revbenspjäll och chili. Gott!





Det börjar bli lite mycket partajande och kroppen börjar bli lite seg. Min powerwalking på morgnarna blir istället för snabbare allt mer långsam. Det är lika bra att det snart är dags för hemfärd och arbete igen. Det händer mer på tre veckor i den här lilla byn än på ett helt år hemma i Viken.






Dagens motion förutom promenad har varit att bära ved och stapla. Upp och ner för trappan till trädgården bärandes på tunga ekpinnar. Svettigt i dagens kvava värme. Ingen sol i dag utan mer någon slags våtvarmt omslag. Vi har också hunnit med att äntligen sätta upp mina tavlor inköpta på Homegoods i USA. Tavlor föreställande franska bakverk som flugits hem till Sverige över Atlanten och därefter fraktats i bil genom Europa till franska landsbygden och nu sitter de på väggen i vårt nymöblerade vardagsrum. Nu åskar det ute....bäst att logga ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar