lördag 11 juli 2015

Paellakväll

Det blev en trevlig paellakväll på Bistron med god mat och underhållning med pianomusik.

Härlig kväll med god paella
Jag är väldigt förtjust i paella och Bistrons är värd ett besök. Kvällen avslutades med att ägaren bjöd oss alla på Limoncello när notan var betald. En trevlig gest som vi alla som var kvar uppskattade. Ägaren var på väldigt gott humör och det skålades och sjöngs svenska snapsvisor med fransmännen runt baren. Trevligt avslut på en trevlig kväll. Kul med lite franskt barhäng.

Skål, Santé och helan går.
Vi var en mindre grupp som promenerade i morse och efter det blev det bad uppe i Verdonsystemet. Mannen for före på premiärtur med nya cykeln. Han anlände till badet nöjd och glad över sitt nya fortskaffningsmedel. Kanske gick det något fortare än vanligt. Cykeln har en kvinnligare utformning som gör den mer bekväm. Jag visste väl att det var något som ni alla män önskar er från oss kvinnor. Det motsatta könet bjuder gärna på lite kvinnlig utformning för att ni män ska få ett mer bekvämt liv.

Viktig del på cykeln, men av neutral utformning

Det blåser en svag bris som gör vädret någorlunda behagligt trots en temperatur på 34 grader. Vattnet i floden var härligt i dag och vattentemperaturen låg på härliga 25. De som besökte Cassis på torsdagen fick nöja sig med knappa 16 grader. Där skiftar temperaturen från dag till dag beroende på vind och strömmar. Ena dagen 26 och nästa 16.
I morgon ska jag äntligen följa med på cykeltur. Har fortfarande haft lite känning av mina förkylda luftrör och att cykla i 35 gradig värme har inte lockat, men i morgon ska vi testa en kortare runda. Äntligen ska frun få lufta racern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar