fredag 17 juni 2011

Vi har blivit med TV-maskin!




Yippi! vi har tvättmaskin. Efter 16 år har vi äntligen inköpt en tvättmaskin. Det har inte funnits möjlighet för att ha en tvättmaskin tidigare, har inte funnits någon plats för det, men nu står den där och blänker i caven. Under alla dessa år har vi tvättat i automat i St.Maximin eller kokt trosor på spisen. Detta har varit en del av charmen att inte ha det lika bekvämt som hemma, men nu känns det jätteskönt att kunna tvätta utan att behöva samplanera det med ett marknadsbesök i St. Max. Kanske ska jag prova att tvätta i dag. Vi har berg av tvätt efter tidigare besök av barn och andra gäster.


Jag är tidigt uppe, vaknade 6, klonk! ögonen gick inte att stänga igen. Det var bara på med joggingskorna och ut. Dessa härliga morgnar. Tyst och svalt.

Dags att duscha och fixa frukost till mannen som nu medicineras med penicillin för sin luftrörs katarr. Därefter blir det Cassis, denna härliga lilla stad vid Medelhavet. Ett tips för er som planerar en resa till sydfrankrike. Flyg till Marseille och kör bil till Cassis. Här kan ni bo i flera dagar och njuta av mysigt stadsliv och sol och bad, men akta er för högsäsong (augusti). Då är det fullt av turister(fransmän).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar