tisdag 10 juli 2018

Den är vid liv

Hur glad kan man bli när man förstår att dammsugaren faktiskt är vid liv. Den behövde nog bara vila, byta påse och få rent filter sen startade den igen. Skönt för mig som fick höra att jag bränt motorn. Nu är vi i fas, dammsugaren och jag.
I dag har vi tillbringat dagen i Cassis vid Medelhavet. Denna härliga lilla stad.


Ser skönt ut men skenet bedrar. Alla måste dra sitt strå till stacken och hjälpa till att förhindra nedsmutsningen. Släng inget i havet och plocka upp det som skräpar ner!!


Efter sol och bad i ett något smutsigt Medelhav där havet var uppblandat med smink- borttagningspads, tops och annat äckligt skräp intog vi middag hos Madame medan semifinalen i fotboll spelades. Det var inte svårt att förstå när Frankrike gjorde mål. Då ylades det i hela byn.
Just nu är det fullt ös. Ensamma män som sitter i sin trädgård, viftar med franska flaggan och skriker " vive de la France", bilar som tutar och folk som skränar.
Det är en ytterlighet till den konsert som framfördes uppe på slottsgården samtidigt som fotbollsmatchen spelades.

stämningsfullt
Magiskt
Vilken kväll, god middag med couscous hos Madame, fantastisk konsert och Frankrike i semifinal i fotbolls VM. Det blir en spännande söndag när finalen ska spelas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar