tisdag 25 juli 2023

Städa och packa ihop dag

 I dag är en sådan där dag då man förbereder sig inför sista dagen som är i morgon. Man städar, plockar undan försöker komma ihåg vad som ska med hem och vad som ska stanna här.

Blåregnet växer hej vilt

Dagen har varit rejält blåsig och temperaturen behaglig, nästan lite kylig i mellanåt. Vi har fixat i trädgården och plockat in allt piff som gör den så mysig, rensat bort en del blåregn och försökt förbereda katten på att klara sig utan oss.

 

Rejält blåsigt

Kattmat är inhandlat och ska överlämnas till kattvakten i morgon, kattföräldrarna är informerade om att vi åker till Sverige och katten vet vad som gäller.

Det blåser storm i byarna och vi fick sitta inomhus och äta. Det är första gången denna semestern som vi suttit inomhus och ätit. I morgon går vi på Bistron och äter. Tyvärr hotar det med ännu värre vind i morgon. Vi får väl se.


Tänker ta en tur till marknaden i morgon, köpa lite oliver till barnbarnet. Lagom aktivitet sista dagen då man mest går och väntar på att packa och ge sig iväg.

När det blåser så här fungerar internet dåligt och de blir inga fler bilder. Tur det blev en. Nu har jag fyllt på med bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar