lördag 9 juli 2016

Hunden på första parkett. Utanför!

Passade på att bevista byns bröllop i dag och det är alltid roligt att se ett franskt följe. Tiden verkar inte betyda så mycket. Det skulle börja 11, men tog minst 20 minuter extra innan alla gäster anlänt till kyrkan och bruden och hennes far fick stå gömda och vänta vid byns soptunnor ett lång tag innan det var dags för intåg. Deras hund låg snällt kvar utanför porten och medverkade utanför på första parkett. Vilken fantastisk hund som dagen till ära var uppklädd i ljusblå rosett.
Hunden stannade snällt utanför iförd blå rosett

En vacker och rörd brud i väntan på att alla gäster ska anlända
Gårdagens pop och rock föreställningen var väl inte den bästa, men för att vara i denna lilla by är det helt ok. Vi fick god mat och lyssna på okej musik i en härligt ljummen kväll.

Rock och pop
Det är väldigt väldigt varmt och klockan är snart matdags. Vi har bjudit gäster på middag i kväll och att tända grillen känns näst intill helt motbjudande. Min hjärna känns som kokt och därav detta torftiga inlägg. Nu går jag och duschar, kallt!

4 kommentarer:

  1. Tack Karin! för alla dina trevliga och skämtsamma rader under resan. Vi är imponerade. Njut nu av solen och vila rumporna, här hemma har som du vet BLÅSIGT, kallt och regn lite var da'/Hälsar Ylva & Bengan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej
      Vad märkligt för det var just er vi tänkte på en dag när vi cyklade under platanerna längs med kanalen. Då vi sade: Det här hade Bengan och Ylva gillat!

      Radera
  2. Då hejar vi på Frankrike ikväll, för inte vinner väl Portugal.......
    Ha det bra i värmen.

    SvaraRadera