tisdag 26 augusti 2014

Ändrade dagsplaner

Vi hade tänkt att ta en sista semestertur till Aix i dag, men vaknade sent och frågade oss själva - vad ska vi i Aix och göra? Vi är ganska trötta på bilkörning vid det här laget. Det blir en dag hemmavid. Det är alltid en del att fixa med när man ska lämna huset.

Stolar som behöver lite ihopskruvning.
Bäddsoffan i caven behövde lite hjälp med ventilationen i förvaringslådan. Det luktade enligt pojkvännen gammal kyrka. Det blev till att köpa en håltagare och nu har vi gjort 6 hål i bottenplattan och tänker inte förvara något i den. Pojkvännen hade rätt det luktade unket. Kuddarna är på tippen och det ända som finns i lådan nu  är luktegott och en torrbolle.

Renovering på gång i byn. Min favorithantverkare är i byn, men tyvärr inte för min skull. Klocktornet ska renoveras. Just nu hänger männen i sele utmed klippväggen för att göra hål för att kunna bygga byggnadsställning.

Favoritfirma
I går kväll njöt vi av god mat och gott vin i trädgården.

grillade räkor till förrätt
perfekt grillad enterecote

En härlig doft från rosen sprider sig i trädgården. Ser du T? Rosen lever!
Vi somnade tidigt och vaknade alldeles för sent i morse. T.o.m Lappe Lurv hade tröttnat på att vänta på frukost. Han var på utfärd när jag var färdig för utfodring. Undrar var han är när han inte är på sin vanliga plats?

4 kommentarer:

  1. Sikken form - sikken farve!
    Tak for de mange og gode billeder du har rundhåndet har givet os denne sommer.
    God tur hjem

    SvaraRadera
  2. Mmm så gott. Lika bra att stanna hemm när man kan äta så gott i trädgården.

    SvaraRadera
  3. Hittade din blogg idag av en slump. Mycket intresant läsning och fina bilder, bara synd att du behöver lämna det nu! Själv bor jag i Wales, också vackert!

    SvaraRadera
  4. Vad kul att ni uppskattar och läser mina inlägg. Återkommer i november.

    SvaraRadera