torsdag 21 augusti 2014

Paddelbåt i Verdonklyftan

I dag stod paddelbåt på utflyktsschemat och det var fler än vi som tänkt ägna sig åt denna aktivitet en torsdg i Provence. En timmes kö för att få hyra båt, men vi väntade tålmodigt och sedan bar det av.



Det är väldigt vackert inne i klyftan, men i dag var det overkligt många båtar. Det paddlades tilll höger, vänster och i mitten. Ingen ordning på trafiken. Alla körde huller om buller.

Vattentemperaturen kan man inte klaga på. Det var härliga bad. Varm och skönt. Alla badkrukor badade.


Efter paddelturen åkte vi vidare till Moustier. Det är en fin liten stad, men alldeles för turistiskt och på tok för mycket folk. Hit är det bättre att åka på våren eller hösten.

Lyckades ta en bild innan jag fick tillsägelse. Förbjudet att fotografera!
I kväll är sista chansen att vinna i UNO. Det går bra för mig, men sämre för dotter. Inte en ända vinst i går. Hon hoppas på revanch i kväll. Jag tror pojkvännen tar hem hela segern.
Vi har lyckats lista ut vad UFO:t på lekplatsen ska bli, en karusell! Jag kan riktigt se när bybarnen sätter fart på den och far rakt ut i periferin. Tjoho!
I morgon blir det Nice. Gästerna ska tillbringa två nätter på hotell innan det bär av hem till Skåne. Vi kör dem dit och får en visit i Nice på köpet. Niceturen blir vår sista bilutfärd på ett tag. Mannen är trött på bilen och vi ska börja vi ägna oss åt andra aktiviteter  och förhoppningsvis cykla lite igen. Det känns som vissa kroppsdelar börjat buckla ut lite väl mycket. Denna vackra kropp är just nu byggd på croissanter, rosévin och mannens alltför goda mat.

1 kommentar:

  1. Gorges du Verdon - har vi aldrig varit trots att Cotignac inte ligger så långt bort.
    UNO vet vi inte vad det är.
    Mycket INTE idag.

    SvaraRadera