onsdag 17 maj 2023

En lugn dag i Aix

 

Onsdag i Aix är en lugn dag

Vi hade tänkt åka till Aix i går, tisdag men vi var tvugna att sitta hemma och vänta på det försvunna bagaget. Kanske var det lika bra. Gårdagen var solig och fin och eftermiddagen i trädgården blev perfekt för bad i lilla poolen. I dag har det varit mest mulet och en bra temperatur för ett besök i Aix.

Bagaget och den försvunna vagnen skulle levereras i dag mellan 08 -13 och vi hade meddelat att den kunde placeras utanför ytterdörren och åkte i väg till Aix. När vi kom tillbaka vid 16- tiden var platsen utanför ytterdörren lika tom som när vi for. Det lär inte bli någon vagn för dottern och barnbarnet och just nu vet jag inte hur de ska få hem den till Mölndal. Man undrar bara - var i h.....e är vagnen?

Aix är alltid lika trevligt att besöka och i dag slapp vi +38 grader. Det var behagliga 20 grader. Jag blir mer och mer förtjust i att vistas i Provence i månader som maj, juni, september och oktober. Nu blir det juli även i sommar, men förhoppningsvis är det sista året vi behöver anpassa oss till jobbet.

Detär jordgubbar överallt och vill man inte ha nyttiga jordgubbar kan man alltid njuta av annat.

En affär fylld med bara Macarons




Vår lunch blev pizza som vi åt sittandes på en av fontänerna på Cour Mirabaeu.

Dottern bjöd på pizzalunch

Det har varit så kul att ha lilla barnbarnet i 6 hela dagar. Hon är så pigg och glad och älskar mat.

Vi kommer sakna dig, lilla vän
Det är en ständig saknad efter barnbarnen och man vill ju ha dem hos sig så ofta det går. Nu ser vi framemot att få besök av de 2 andra små killarna från Jämtland. Då står Legoland på agendan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar