fredag 12 juli 2019

Tillbaka i byn

Nu är vi tillbaka i byn efter 4 dagar i Le Lequire som ligger precis utanför Bézieres. Vi har varit fullt hus med båda våra döttrar, barnbarn och min systers familj. Ett härligt gäng och barnbarnet har älskat att leka i poolen med de stora grabbarna.

Ett kul gäng


Efter en varm bilfärd anlände vi till byn sent på eftermiddagen i går med en minst lika full lastad bil som när vi for i väg från byn. Det är mycket packning med små barn, men jag har nog glömt eller förträngt allt. Jag förstår inte hur vi fick plats när vi åkte på semester när våra båda flickor var små, men vi kanske inte hade full utrustning?
I dag åkte vi i väg till sjön och barnbarnet var så lycklig och kastade sig ut för att bada. Efter 3 timmars bad med korta uppehåll för fika och picnic med pizza somnade han i bilen och sover fortfarande i sängen efter 2 och en halv timme. Helt utslagen, stackarn.

Så härligt!
Vi har lyckats få en ny kyl i köket som levererades och installerades medan barnbarnet sov i rummet innanför köket utan att han märkte ett dyft. Det meckades och sncakades franska, men han sov vidare. Nu har vi äntligen fått ett kylskåp, men måtten är inte som jag tänkt. Det blev glapp både vis sidorna och upptill. Inget vidare estetiskt, men så är det oftast här. Det blir inte riktigt som man tänkt och inte denna gång heller. -Ja, bara att gilla läget.

Nytt kylskåp, men det blev inte riktigt som jag tänkt.
 Det kommer att bli väldigt mycket kortare inlägg under tiden äldsta dottern och barnbarnet är här hos oss om det ens blir några. Förvänta er inte att det sker dagligen. Tidsutrymmet är begränsat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar